مقاله بررسی روش تولید ترخینه (نوعی غذای تخمیری سنتی) و تعیین مقدار ریزمغذیهای آهن و کلسیم در آن تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روش تولید ترخینه (نوعی غذای تخمیری سنتی) و تعیین مقدار ریزمغذیهای آهن و کلسیم در آن تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش تولید ترخینه (نوعی غذای تخمیری سنتی) و تعیین مقدار ریزمغذیهای آهن و کلسیم در آن تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
ترخینه یکی از محصولات تخمیری سنتی ایران می باشد که عمدتاً مخلوطی از دوغ و بلغور گندم می باشد در این تحقیق علاوه بر ذکر نحوهی تولید سنتی ترخینه، میزان آهن و کلسیم آن نیز به علت نقش مهمی که در بدن دارند مورد بررسی قرار گرفته است نمونههای ترخینهی خشک ازشهرستانهای دالاهوو و هرسوین استان کرمانشاه تهیه و به آزمایشگاه منتقل شد نمونهها پس از آماده سازی در دستگاه اسپکترو فتومتر جهت تعیین آهن و کلسیم مورد بررسی قرار گرفتند نتایج نشان داد که در هر گرم ترخینه 11/9±1/3mg کلسیم وجود داشت اما مقدار آهن در آن ناچیز بوود بنابراین مصرف ترخینه به عنوان منبع مناسبی از کلسیم توصیه میشود
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0